Till innehåll
2 ÅRS GARANTI * | 30 DAGARS RETURRÄTT | FRI FRAKT ÖVER 999 KR
HITTA LJUSET SOM PASSAR DIG | FRI FRAKT ÖVER 999 KR

FAQ

Nedanför kan du läsa om våra vanligaste frågor, hur du handlar, köpgaranti, köpvillkor och uthämtning av paket. Vi svarar gärna på dina frågor, hittar du inte det du söker är du välkommen att höra av dig till oss på info@belysa.se

Leverans

Leverans av din beställning sker normalt inom 3-7 arbetsdagar efter mottagen och bekräftad order.  För varor som är beställningsvaror är leveranstiden längre och vi återkommer med leveranstid när vi fått leveransbesked från vår leverantör. 

Då det varierar mellan att order skickas direkt från våra leverantörer och vårt lager, varierar det även vilket fraktbolag som används. Det påverkar om leveransen kan skickas direkt hem eller om man måste hämta ut på närmaste ombud. Levereras det till ett utlämningsställe  skickas en avisering via SMS eller mail till det mobilnummer respektive mailadress du uppgett i din order. 
Vanligtvis finns paketet hos ditt postombud i 14 dagar innan det skickas tillbaka. På avin hittar du information om hur länge paketet ligger kvar på utlämningstället, hämtar du inte ut ditt paket i tid skickas det tillbaka till oss. 

Hämtar du inte ut ditt paket i tid, såvida det inte levereras som varubrev direkt till din brevlåda, kommer paketet automatiskt skickas tillbaka hos oss.  Du kommer då att debiteras en avgift på 250 kronor. Betalningsvillkor är 15 dagar netto. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, frakt, returfrakt och övrig hantering.

Tänk på att om du valt att betala med faktura så börjar de 14 dagarna på fakturan löpa från den dag då paketet skickas från oss. Du står som betalningsskyldig tills dess att vi tagit emot returen och makulerat din faktura.

 

Returer & byten

Vad kostar det att göra en retur?
Belysa Norden AB står för returfrakten vid godkänd reklamation av vara eller byte. Du står för returfrakt om du väljer att skicka tillbaka en vara vid öppet köp.

När sker återbetalningen vid godkänd retur?
Om du ångrar ditt köp och väljer att skicka tillbaka hela din beställning så erhåller du återbetalning inom skälig tid.